Orhan Cem Çetin, Murat Germen “Hücum ve Ricat” Sergisinde biraraya geliyor

0 190
Orhan Cem Çetin

Fotoğraf sanatının iki usta ismi Orhan Cem Çetin ve Murat Germen’in “Hücum ve Ricat” adını taşıyan sergisi, 22 Kasım – 30 Aralık 2017 tarihleri arasında İstanbul’da Evin Sanat Galerisi’nde gezilebilir.

Daha önce de başka projelerde biraraya gelen fotoğraf sanatçıları, bu kez Evin Sanat Galerisi’nin 21 yıllık tarihindeki ilk fotoğraf sergisinde izleyici ile buluşuyor.

“Hücum ve Ricat” başlıklı sergide Orhan Cem Çetin’in “Icebound” serisinden, Murat Germen ‘in ise “Dipsiz / Abysmal” isimli serisinden fotoğraflar, boyutsuzluk, ölçek ve düzen kavramları üzerinden bir araya geliyor.

Orhan Cem Çetin’in buz kütlelerinin içine hapsettiği çeşitli nesneler aracılığıyla organik ve mineral aklın ilişkisini ortaya koymayı denediği makro çekimleri, Murat Germen’in üç boyuta uzanan çok katmanlı yapıtları ile beraber “Hücum ve Ricat” sergisini oluşturuyor.

Sergi süresi içerisinde Orhan Cem Çetin ve Murat Germen, sergiyi ve yapıtlarının arasındaki bağı anlatan söyleşilerle sanatseverler buluşacak.

Murat Germen

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.