2016 Ateş Maymun Yılı.. Nelere dikkat etmeli, nasıl korunmalı? Fatmagül Alacakaptan anlatıyor..

0 174

2016, Çin Takvimi’ne göre Maymun Yılı.. Fatmagül Alacakaptan’a bu yılın getireceklerini, burçlara göre ne gibi tedbirler alabileceğimizi sorduk..

Oniki hayvanlı Çin Astrolojisi’nde Maymun en oyuncu olanıdır, bu da bu yılın heyecanlı ve ilginç bir yıl olacağına işarettir. Maymun Yılı bizlere değişim ve hareket getiriyor. Bazı şeylerin değişmesini istiyorsak taşları yerlerinden oynatmamız, cesur olup risk almamız gerekiyor. Çünkü bu yıl en çılgın fikirler bile ödüllendirilecek. Aman dikkat! Saf olma yılı değil bu yıl. Yoksa Maymun elinizdeki tüm fıstıkları alır ve size sadece kabukları kalır. Maymun yılında doğanlar (1932, 1944, 1956, 1968, 1992, 2004, 2016) sivri zekalı, becerikli ve eğlenceli olurlar. Yaydıkları pırıltılı enerji, yaratıcı ve eğlenceli olmaları, onlarla beraber olmayı istemek için yeterli sebeplerdir. Maymun içinde güçlü lider özelliği barındırır. En yakın arkadaşı Ejderha dışında hiç kimse ona ne yapması gerektiğini söyleyemez.

Cesur Maymun kendini korkusuzca ifade eder. Zeka ve farkındalıkları çok yüksek olmaları dışında fiziksel olarak da çok güçlüdürler. Alet kullanımında el becerileri gelişmiştir ve doğal teknolojik becerileri vardır. Entellektüel ve kültürlü, duygusal ilişkilerde romantik olurlar. Hassas ve cömerttirler, ama karasız ve değişken olup, ilişkiye bir oyun gibi bakarlar. Çok sevilirler. Asya’da Maymun yılı doğum oranlarında patlama olur.

Fatmagül Alacakaptan – fengshuist.net

2016 nasıl bir yıl olacak? Bu yıl Metal Maymun’un üzerinde Ateş Elementi var. Ateş neşe demektir. “Hadi yapalım!” coşkusu barındırır. Bizlere tutku, yaratıcılık ve olumlu bakış açısı getirir. Ateş elementinden olanlar, çabuk sinirlenen bir yapıya sahip olmakla beraber dinamik ve güçlü olurlar. Her türlü hastalığı ve engeli çabuk aşarlar. Maymun muzırdır, kandırmacaları sever. Bu yıl kandırılmalara dikkat! Telefon ve internetten dolandırılmalara karşı lütfen tedbirli olun. Bu yıl kendinizi fazla aşmayın. Konudan konuya, daldan dala atlamak bir nevii ‘Maymun İştahlı’ olmak iyi bir tutum olmaz. Yangın ve patlamalara da dikkat! Evinizde yangın tüplerini kontrol ediniz ve yangın dedektörlerinin pillerini tazeleyiniz. Maymun yılı diğer Maymunlara ve en yakın arkadaşları Fare, Ejderha ve Yılan’a uğurlu bir yıl olmakla beraber Kaplan yılında doğanlar (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010) için biraz zorlayıcı ve hareketi bol bir yıl olacak gibi.. Kaplanların bu yıl Maymun’un zorlayıcı etkisinden korunmak için ‘Yılan’ figürü taşımaları öneriliyor. Yılan Maymunun gizli arkadaşı olduğundan, Maymunlar ve Kaplanlar, bu yıl korunma ve fayda için Yılan figürü taşımalılar.

Maymun yılı ne zaman başladı? Neler olacak?

8 Şubat 2016 itibariyle Ateş Maymun yılı başlamıştır. Bu yılın elementleri, Yang Metal申üzerinde Yang Ateşdir丙bu da, Ateş Metali eritip zayıflattığından otomatik olarak bir çatışma olduğu anlamına gelir. Maymun o kadar da güçlü bir Metal Elementi olmadığından, bu Yang Ateşi o kadar da tehlikeli değildir. Ancak, bu şekilde bir çatışma olduğunda, zıt enerjiler olacaktır ve hükümetlerle insanların farklı taraflar tutmasını bekleyebilirsiniz. Bu nedenle, insanlar, seçim yarışındaki politikacılar ve uluslararası çapta ülkeler arasında çoğunlukla sözlü savaşların olması yüksek olasılıktır. Eylemden ziyade tehditler olacaktır. Ateş Elementi kelimeler ve konuşmakla ilgili olduğundan, politik kavgalar, özellikle de iç kavgalar beklenmektedir. Belirli dünya liderleri normalden de daha provokatif bir şekilde hareket edecek ve savaş tehditleri savuracaklar, aslında tehlike arz etmelerinden çok komik duruma düşeceklerdir. İnsanların, özellikle de zaten ünlü olanların bu yıl gülünç görünmek ve gülünç şekilde hareket etmek konusunda dikkat etmeleri gerekiyor, çünkü kötü şöhret kesinlikle, uzun vadede itibarlarına zarar verecek onlara abartılı türden bir ün getirecek.

Bu yıl kesinlikle bir ‘patlama’ yılı. Yang Ateş丙 güneş ve patlamalarla ilişkilendirilir. Hatırlarsanız sene daha başlamadan etkileri hemen dünyaya yansıdı. 31 Ekim 2015’de Sina Yarımadası’nda Rus uçağı havada infilak edip düştü. Ardından 14 Kasım 2016’da Paris’de bombalı saldırı ve patlamalarla onlarca kişi hayatını kaybetti. Ankara Garı patlaması ve ardından 12 Ocak Sultanahmet’teki patlama, 17 Şubat’ta Ankara’da patlama ve 19 Mart’ta İstiklal Caddesi Beyoğlu’ndaki patlama ve 22 Mart Brüksel Havaalanı ve metrosundaki patlamalar bu yılın sert etkisinin bir göstergesidir.

Metal sıvı haline gelinceye dek katıdır, bu da, bu yıl bir şeylerin hızla değişeceği ve her şeyin olabileceği anlamına gelir. Adapte olabilme ve çok yönlülük, bu Maymun Yılında son derece kıymetli olacak özellikler. Beklenmeyeni bekleyin ve kayıtsızlaşmayın. Olağandan daha fazla oyunculuk, aldatma ve fırsatçılık olacak. Bu yıl ikna edilmek, aldatılmak ve faydalanılmak daha kolay olduğundan, düzenbazlara ve güvenilmez satıcılara dikkat edin. Telefon ve internetten dolandırılmalara dikkat edin.

Para Metal olduğundan ve Ateş onu erittiğinden, bu iki elementin dengesi –Metal üzerinde Ateş- aynı zamanda bunun muhtemelen pahalı bir yıl olacağı anlamına geliyor. İnsanlar normalin ötesinde kat kat fazla para harcayacak, özellikle de seyahat, giysi gibi trendy ürünler ve o anda “moda” ürün fenomeni haline gelen her tür şey için bol paralar harcanacak. Borsaların hızlı dalgalanmalar göstermesi beklenmekte ve küresel çapta yıl sonu itibariyle ekonomik büyüme öngörülüyor.

2016 yılında hangi sektörler ve endüstriler desteklenecek?
Bu yıl Ateş ve Su Sektörleri kazançlı görünüyorlar. Ateş elementi için ‘Para’ metal elementidir. Su Elementi içinse ‘’Para’ Ateş elementidir. Bu yıl ikisi de mevcut. Ateş Endüstrileri; elektrik santralleri, yakıt, petrol, kimyasallar, patlayıcılar, yanıcı maddeler, Işık ve lazer sistemleri, elektrikli alet ve elektronikler, telekomünikasyon, bilgisayar, sıcak içecekler, alkol, kuyumculuk, gözlükçülük, makyaj, güzellik, tamir, psikolji, oyunculuk, eğlencesektörü, dekorasyon, reklamcılık, lambacılık, aşçılık, oyuncaksektörü. Su endüstrilerine gelince ;satış, hızlı tüketim malları, deniz ürünleri, su ürünleri, akvaryum, temizlik sektörü, ithalat, ihracat, içecek, yelkencilik, deniz seyahatleri, genel seyahat, buzhane, soğuk hava depoları, muhabirlik, uzay bilimleri, itfaiyecilik, sigorta, ses sistemleri, nakliye ve kurye.

Toprak elementi Metal’i üretir; Toprak sektörleri için de pozitif bir yıl demektir. Bunlar, Emlak, Çiftçilik, İnşaat, Seramik, Danışmanlık, Deri, Otelcilik, Maden, Toprak Eşya, Metal sektörü çok parlak gözükmüyor ama hareketli bir yıl olacak. Bu güçlü metal yılında hareketlilik ve bununla beraber çok fazla rekabet de getirecek Maymun yılı. Metal sektörleri, Metal Donanım, metal eşyalar, Motor ve Otomobil, Fabrika ve Makina üretimi, Bankacılık, Dövüş Sanatları, Yargı, Hukuk, Metal Madenciliği, Harfiyat, Metal Kuyumculuk, Elektronik Parçalar.

Ağaç Ateşi doğurur ve bu yıl Ağaç sektörü aktif fakat Ağaç’ın para elementi Toprak bu yıl mevcut değil. Ağaç Sektörleri ise, Felsefe, Eğitim, Bioloji, Tıp Mesleği, İlaç, Kuaförlük, Gazete, Dergicilik, Müzik, Yazarlık, Kültür ve Sanat, Kağıt, Yayıncılık, Kırtasiye Malzemeleri, Kitapçılık, Bahçıvanlık, Çiçekçilik, Meyve/Sebze, Ahşap Mobilya, Hazır Giyim, Eğlence Endüstrisi büyük bir patlama yaşıyor. İnsanlar daha fazla film ve televizyon seyretmek isteyecek ve romantik komedilerle parodiler dahil, komediler popüler hale gelecek. İzleyiciler, iyi vakit geçirmeye değer verecek. Ayrıca insanlar daha fazla müzik, özellikle de güçlü bir ritmi olan müzikler dinlemek isteyecek ve yılın Ateş Enerjisinin güçlü bir parçası olduğundan, her türden dans daha popüler hale gelecek.

İnsanlar son derece renkli, trendy ve eğlenceli giysiler isteyeceğinden, moda endüstrisi de harika bir yıl geçirecek. Tatil yeri giyimi – yazlık elbiseler, şortlar, t-shirtler, mayo, kadın iç çamaşır ve gecelikleri, pijamalar ve güneş gözlükleri çok satılacak. Bu, renkli desenlerin ve tarzları karıştırıp birbirine uydurmanın yılı. Kürkler, payetler, işlemeler, neşeli ihtişam ve ışıltı ve her türden alışılmadık moda popüler olacak ama trendler kısa ömürlü olacak ve kısa zamanda yerini bir diğerine bırakacak.

 

Dışarıda yemek yemek Ateş Elementinin bir parçası olduğundan bu restoranlar için harika bir yıl. Mezeler, sıra dışı, egzotik ve hatta görece pek bilinmeyen mutfaklarla birlikte iyi bir konuma gelecek. Elle yenen yemekler ve atıştırmalıklar, özellikle de baharatlı ve acı yemekler daha da popüler hale gelecek. İnsanlar daha fazla alkol alacak ve özellikle de her türden köpüklü içki –özellikle de mükemmel Ateş içecekleri olan Şampanya, Şarap ve Kahve- ile birlikte kokteyller ve karışık içkilerden keyif alacak.

Pazarlama ve Reklam için bu harika bir yıl. Mizahi ve/veya kalpleri ısıtan basılı/görsel işitsel reklamlar değer görecek. İnsanlar satın alma eğiliminde olduğundan satışlar artacak, bu yüzden de perakende sektörünün iyi iş yapması beklenir. Bu yıl para biriktirmesi zor bir yıl olduğundan, şahsi harcamaların kat kat artması bekleniyor ve bankalar bundan etkilenebilir. Yenilikçi genç şirketler olağanın üzerinde ilgi görecek ve girişimciler takdir toplayacaklar. İstihdam artacak ve geçici iş ve sözleşmeli iş bulmak çok daha kolay olacak.

İnsanlar özellikle de eğlenceli yerlere daha fazla seyahat etmek isteyecek ve daha fazla kısa yolculuğa ve hızlı karayolu seyahatlerine çıkacak. Asıl hedef olarak eğlenmek isteyecekler. Bu yüzden bu, video oyunlarının yanı sıra kumar ve bahis de içeren Oyun Endüstrisi için iyi bir yıl. İnsanlar daha fazla parti vermek isteyecek, bu yüzden Parti organizatörleri ve Parti dükkanları da iyi iş yapacak.
Ancak bu, havayolu sanayisi için iyi bir yıl değil ve kazalar ve mekanik sorunlarda artış olması muhtemel. Metal ve elektrik, motor ve batarya dahil tüm makinelerde sorunlar çıkacak. Daha fazla yangın ve patlama olasılığı olacak. Ofis binaları (özellikle de Gökdelenler) ve Enerji Santralleri de bu yıl güvenli olarak görülmüyor ve korunması gerekiyor. Evlerde de yangınlar ve patlamalarda artış olacak, bu yüzden elinizin altında bir yangın söndürücü olduğundan emin olun ve duman detektörlerinize taze piller takın.

Güçlü Ateş Enerjisi Toprak Elementini besleyecek, bu yüzden de mahsul üretiminde artış olacak ve gıda sanayisi de çok büyük olasılıkla, özellikle de yeni ürün ve egzotik gıda satışı ile bir patlama yaşayacak. Bu aynı zamanda gayrimenkul için de iyi bir yıl. Evlerin hızla satılması– alelacele satışların yanı sıra satın alma amaçlı ev alımına dönüş de – beklenebilir. Ateş Elementi geçici iskan ve taşınma ile ilgili olduğundan, kiralık piyasasında da artış olacaktır. Yeni bir şehre taşınma uzmanları ve emlak komisyoncularının iyi iş yapması beklenir.

2016 Yılı sağlığımızı nasıl etkileyecek?
Çin metafiziğinde Yang Ateş güneş ve enerji ayrıca kalp ve kan dolaşımı ile ilişkilendirilir. Yang Ateş ayrıca omuz ile ilgilidir. Ateş yıllarında daha fazla olarak, kalp, kan, iltihap rahatsızlıkları ve omuz ağrıları gözlemlenir. Metal ise insan vücudunda akciğer ve solunum organlarını temsil eder. Ateşin metale saldırmasıyla soğuk algınlığı ve solunum problemleri ve cilt rahatsızları gözlemlenir. Bu yıl hastalık yıldızı 2 evlerimizin merkezinde olacağı için grip salgını yaşamamız çok muhtemeldir. Ayrıca 2016 yılı bir ‘Salgın Hastalıklar’ yılı diyebiliriz. Senenin başlamasıyla Güney Amerika’dan yayılan ‘Zika’ virüsü tedbir alınmazsa tüm dünyayı tehdit edecek gibi gözüküyor. İnsanlarda daha çok omuz ve kalça kırıkları ve yaralanmaları gözlemlenecek. Omuz ve kalça Yang Ateş tarafından temsil edilirler. İnce bağırsak rahatsızlıklarıda gözlemlenecek.

Ateş Elementi son derece kurutucu olduğundan, Dehidrasyon, Kabızlık ve IBS (İrritabl Bağırsak Sendromu) özellikle sorunlu olacak. Bu yıl solunum rahatsızlıklarının yaygın olması bekleniyor, bu yüzden de bu özellikle kötü bir soğuk algınlığı ve grip sezonu gibi görünüyor. Bunlar kolayca pembe göz, kulak enfeksiyonları, sinüs enfeksiyonları ve zatürree gibi iltihaplı rahatsızlıklara dönüşebilir. Aynı zamanda Tüberküloz da yeniden canlanabilir. Larenjitte artışla birlikte boğaz enfeksiyonları ve öksürükte de artış beklenmekte.

Alerjiler ve astım alevlenecek ve hassasiyeti olan kişilerde daha da ağırlaşacak ve deri döküntüsü ile kurdeşen, egzama, zona, uçuk ve basit kesiklerin sebep olduğu cilt enfeksiyonlarından mustarip kişilerin sayısında artış olacak. Bu yıl kolayca kendinizi kesebilirsiniz, bu yüzden dikkatli olun. Aynı zamanda daha fazla yanık ve kaza da bekleyebilirsiniz.


Ateş Enerjisi bu kadar güçlü olduğundan, kalbi zaten zayıf olanlarda Kalp Rahatsızlığında artış olasılığı var. Her ne kadar çoğu hafif olacaksa da, Kalp Krizi sayısında artış olması muhtemel. Kan ve aşırı kanama ya da yüksek kırmızı kan hücresi sayımı gibi, dolaşımla ilgili rahatsızlık teşhisi konulan kişi sayısında artış olacak. Bu aynı zamanda kan zehirlenmesi ve damar ve arter iltihabı gibi kanla ilgili enfeksiyonlar şeklinde de ortaya çıkabilir.

Ateş Elementi Su Elementini tükettiğinden, pek çok kişinin Böbrekleri ve Mesanesi etkilenebilir. Sistit ve Böbrek Enfeksiyonları gibi iltihaplı rahatsızlıklar yaygın olabilir ve ne yazık ki, bu böbrek rahatsızlıklarından daha kolay etkilenilebilecek bir yıl. Yüksek sıcaklıklar nedeniyle, birçok kişi Güneş ve Isı Çarpmasından etkilenecek ve Yanıkların birçok kişinin mustarip olduğu ciddi bir sağlık sorunu olması muhtemel; ateş dahil birçok rahatsızlık da sorunlu olacak. Bu yıl yeterince su tüketmek son derece önemli.

Beyin de etkilenecek ve Alzheimer ve Demans teşhisi konulan kişilerin sayısında artış olması muhtemel, ama aynı zamanda bu tedavide büyük atılımlar olması da son derece kuvvetli bir ihtimal. Sinir sistemi bu yılki Ateş Enerjisi miktarından etkilenecek, bu yüzden sinirlerde ağrı ve Zona ve diğer Herpes virüsü salgınları gibi rahatsızlıklarda artışın yanı sıra Mani ve Nörolojik bozukluklarda da artış bekleyebilirsiniz. Ateş enerjisinin yoğunluğuyla ilgili en yaygın sorun, uykusuzluk, hiperaktivite, histeri ve manide beklenen artıştır. Bu, dinlenmenin kişinin programına bilinçli bir şekilde eklenmesi gereken bir yıldır; yoksa, sinir sistemi test edileceğinden, bu, sağlık açısından riskli bir yıl olabilir.

Toprak Elementi olarak Gıda bedenin toprakla bağlantı kurmasına yardımcı olacaktır, bu yüzden diyet, sağlığı daha da iyileştirmenin diğer bir yolu olacaktır ve gıdaya ilaç gibi muamele edilmelidir. İyi haber şu ki, Ateş Enerjisinin artışına bağlı olarak insanların morali daha yerinde olacak. Kendilerini daha genç, canlı ve enerjik hissedecekler. İyimserlik ve neşe dalgaları olacak, sıklıkla da görünürde bir sebep olmaksızın. İnsanlar daha fazla konuşmak isteyecek ve kendilerini daha şen hissedecekler. İnsanlar daha fazla gülecek ve kolayca eğlenecekler. Daha fazla el şakası yapma, daha fazla parti verme dürtüsü olacak ve insanlar kendilerini daha muzip ve sosyal hissedecekler.


2016 Yılında ‘Ateş Cezasına’ dikkat.
Bu yıl Maymun’un varlığı; en tehlikeli yapılanmayı oluşturuyor ‘Üçlü Ateş Cezası’ yani Maymun, Kaplan ve Yılan üçlemesi. Kaderlerinin Dört Sütununda eğer bu hayvanlar mevcutsa bu yıl muhakkak önlem almaları gerekmektedir. Burcu Maymun veya Kaplan olanlar koruyucu ‘Yılan’ figürü taşımaları gerekir. Ceza gizli bir tehlike olup kişide sıkıntı, endişe ve ateşe dayalı bazı talihsiz ve şansız olaylar meydana gelir. İlişkiler bozulabilir, sağlık problemleri yaşanabilir. Bu ceza önemli ve tehlikelidir; bunu minimuma indirmek ve gelen Maymunu uzaklaştırmak için ‘Yılan’ figürü taşınmalıdır.

2016 Yılında Feng Shui enerjileri evlerimizi nasıl etkileyecek? Nasıl tedbirler alalım?

Feng Shui enerjileri her yıl değişir. Evlerimize veya yaşadığımız mekanlara düşen senelik yıldızların hangi yöne düştüklerini tespit edip, negatif etkilerinden korunmak ve güzel yıldızlardan maksimumda faydalanmak için senenin başında tedbirimizi almamız gerekir. 2016 Maymun yılında ‘Talihsizlik ve Kötü Şans Yıldızı’ 5 evlerimiz ‘Kuzeydoğu’suna düşüyor. Bu kötü enerjiyi bastırmak için evlerimizin Kuzeydoğusuna ‘Metal Rüzgar Çanı’ asmamız gerekiyor. En talihsiz aylar 2016 yılında; Şubat, Mayıs ve Kasım’dır. Diğer bir kötü yıldız ise 2 ‘Hastalık Yıldızı’ bu yıl ev ve ofislerin merkezine düşmektedir. Geleneksel koruma ise 6’lı metal para asmaktır. Senelik 2 Hastalık Yıldızı merkezde olduğundan bu dünyamız içinde ‘Salgın Hastalık’ demektir. İsminde ‘Orta’ kelimesi geçen ülkeler daha çok etkilenecektir. Örneğin: Orta Doğu ülkeleri, Orta Amerika vs. Çatışma ve hırsızlık yıldızı 3 bu yıl ‘Kuzeybatı’da. Negatif etkisinden korunmak için o sektöre kırmızı bir obje konulması önerilir. ‘Skandal ve Yıkım ‘I temsil eden 7 Yıldızı bu yıl ‘Kuzey’de. Bunun için alınacak tedbir mekanın Kuzeyine bir su dolu cam vazo içinde 3 adet bambu koymaktır.

Burçlar Açısından 2016 Maymun Yılı Tahminleri nasıl?


Fare – Su Elementi: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 ve 2020
Mükemmel yıl – hırslar ödüllendirilecek ve birçok düzeyde başarı olasılığı var. Fareler özgüvenli ve daha sağlıklı hissedecekler. Terfi muhtemel, mali durum düzeliyor, sosyal yaşam mutluluk verici ve romans tatmin edici.


Öküz – Toprak Elementi: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 ve 2021 
Öküzler geriye çekilmeli ve faaliyetleri yavaş ve istikrarlı olmalı ki bu da, bu yılın enerjisinin tam aksi. Öküzler daha fazla evde kalmalı ve sessiz bir yaşamın keyfini sürmeli. Yıl sonu itibariyle yaşamın genel olarak iyileştiğini fark edecekler.

Kaplan – Ağaç Elementi: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 ve 2010, 2022
Kaplanlar için şahsen zor fakat profesyonel olarak iyi bir yıl. İş ve mali durum seyahatle birlikte iyileşiyor ama engeller gecikmeye yol açıyor. Aile yaşamı gergin ve romans karmaşık. Sağlığa dikkat edin, her türlü kazadan kaçının. Kaplanlar bu yıl Maymundan korunmak için üstlerinde ‘Yılan’ figürü taşımalılar.

Tavşan – Ağaç Elementi: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 ve 2023
Bu yıl işte sayısız gecikme ve yeniden yönlendirmeyle birlikte birçok rahatsızlık var. Tavşanlar kolayca bunaldıklarını hissedecekler ve sakin kalmaları gerekiyor. Tatile çıkmak bu yüzden önemli. İyi haber şu ki, romans bu yıl serpiliyor.

Ejderha – Toprak Elementi: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 ve 2024
Ejderhalar için harika bir yıl. Riskler ödüllendiriliyor. İş hayatında ve itibarda artış muhtemel. Ancak, lüks hayat yaşama arzusu duyanlar için bu pahalı bir yıl olacağa benziyor. Harcamalarına dikkat etmeliler.. Romans için iyi bir yıl.


Yılan – Ateş Elementi: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 ve 2025
Yılanlar bu yıl daha az seyahat etmeliler. İş hayatları telaşlı olacak. Ancak bu yıl, kişisel ilişkiler ve romans için çok iyi bir yıl. Sağlık çarpıcı bir biçimde iyileşme gösteriyor ve Maymunun gizli arkadaşı olarak, daha şanslı olacak.

At – Ateş Element: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014 ve 2026
Atlar için zorlayıcı olabilir ama genelde kendilerini daha sağlıklı ve daha coşkulu hissedecekler. Yaratıcılık ve öz değerleri artıyor. Bir taşınma ya da bir iş değişikliği muhtemel ve Atları çok daha mutlu edecek. Arabayı dikkatli sürmeleri gerekiyor.

Keçi – Toprak Elementi: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 ve 2015
Yanlış iletişim yılı, bu yüzden yanlış anlamalara dikkat edin. Not tutmak önemli. İlişkiler biraz gergin ve sağlık durumu değişken. Keçiler yaratıcı olmak için yalnız kalmakla en iyisini yaparlar ve daha fazla seyahat edebilirler.

Maymun – Metal Elementi: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 ve 2016
İşte başarı yılı. Maymunlar sosyal, fakat aşırı uyarılmaya ve tükenmeye yatkın olacaklar. Daha mutlu, daha komik ve daha özgüvenliler ve daha fazla albenileri var, ama nazik olmaları ve sağlıkları açısından dengeyi bulmaları gerekiyor. ‘Yılan’ figürü taşımaları gerekiyor.

Horoz – Metal Elementi: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 ve 2017
Horozlar için profesyonel açıdan iyi bir yıl ve iş durumu da iyileşiyor. Ama aşk ve romans açısından daha da iyi bir yıl. Horozlar çok mutlu olacak. Ancak, evde ve/veya arabada tamirat gerektirecek birden fazla sorun çıkarabilir. 

Köpek – Toprak Elementi: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 ve 2018
Mali istikrar için iyi bir yıl. Köpekler bu yıl çok sosyal olacak ve kendilerini dağınık hissedecekler. İş hayatları meşgul geçecek veya daha fazla seyahat edecekler, aile üyeleri kendilerini ihmal edilmiş hissedebilir. Uzlaşma şart. Kazaları önlemek açısından dikkatli olun.

Domuz – Su Elementi: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 ve 2019
Domuzlar için çok yaratıcı ve kültürel bir yıl. İş hayatı yavaşlayabilir ve para tahsil etmek daha da zorlaşacağa benziyor. Ancak, romans açısından manzara iyi ve yeni bir partner bulmak ya da içten içe yanan yangının külünü uzun vadeli bir ilişkiyle yeniden yakmak kolay olacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.