Deniz Defne Acerol’un masalsı resimlerinden oluşan “Ekolojik Pastane” isimli sergi 9 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Galeri Selvin’de izlenebilir.

0 170

1990 yılında Hong Kong’da doğan Deniz Defne Acerol, 2013 senesinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim Bölümü’nden üniversite 3.’sü olarak mezun oldu. 2013 senesinde Sakıp Sabancı Sanat Ödülü’nü kazandı.  “Ekolojik Pastane”,  sanatçının ikinci kişisel sergisi..
Şafak zamanında balık pazarını basan, munis kurbağanın komuta ettiği velociraptor çetesi, metroda koltuk kapmaya çalışan gergedan, boyundan büyük bavulla seyahat eden göçmen lemur ailesinin perişanlığı, ormanda yaklaşan tehlikeyi T-Rex korkuluk ile uzaklaştırmaya çalışan ayı ile kaplanın ekinoks ayini ve diğer muhtelif hayvansal formların tuhaf zaman ve mekanlardaki etkileşimlerinin deneyimsel dilinin konuşulduğu resim pastanesi ilgi çekeceğe benziyor..
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.