“Yaşanmışlık” Sergisi, 31 Ocak – 31 Mart 2017 tarihleri arasında Evin Sanat Galerisi’nde..

0 112
Temur Köran

Evin Sanat Galerisi 31 Ocak’ta başlaya “Yaşanmışlık” isimli karma sergide sanatçıları Nuri İyem, Nasip İyem, Neş’e Erdok, Rahmi Aksungur, Cansen Ercan, Temür Köran, Hakan Gürsoytrak, Murat Germen, Zulal, Hakan Cingöz, Emin Turan, Setenay Alpsoy ve Aylin Zaptçıoğlu’nun eserlerini biraraya getiriyor.

İnsan tarih boyunca arkasında izler bırakmıştır. Bugün bildiğimiz en eski çizimler olan mağara resimlerinden başlayan bu iz bırakma hali, tarih boyunca meydana gelen olaylar ve insan davranışları ile orantılı olarak değişmiştir.

Kentlerin evrilmeleri ve insanın yeryüzünden gökyüzüne uzanan devinimi sonucunda artık aklın alabildiği her ortamda iyi ve kötü yaşanmışlığınizleri vardır.
Evin Sanat Galerisi, bu yaşadığımız günlerde sanatçılarının farklı dönemlere ait, ama aynı imgeleri vurgulayan yaşam ve yaşanmışlık ile ilgili eserlerini yeni sergisiyle sanatseverler ile buluşturuyor.

Figüratif sanatın usta ve genç sanatçılarını temsil eden Evin Sanat Galerisi, 21. yılına girdiği şu günlerde, “Yaşanmışlık” isimli karma sergisi ile sanatçıların gözünden kent yaşamını, bize getirdiklerini, getirdikleri ile birlikte değişen sezgilerimizi ve davranışlarımızı izlememize olanak sağlıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.